ADAY MEMUR SINAVLARI TAMAMLANMIŞTIR

ADAY MEMUR SINAVLARI TAMAMLANMIŞTIR

Müdürlüğümüz bünyesinde farklı birimlerde ve farklı meslek gruplarında çalışmakta olan aday memurlarımıza yönelik 25.02.2016 tarihinde iki oturum şeklinde sınav yapılmıştır.

25.02.2016 tarihinde Çoruh Üniversitesi Şehir yerleşkesinde bulunan Nihat Gökyiğit Kongre ve Kültür merkezinde yapılan aday memur sınavı öğleden sonraki oturumda İl Müdürümüz Sayın Dr. Abdullah GÜLEǒ in aday memurlarımıza yönelik yapmış oldukları konuşmasına müteakip sınavlar tamamlanmış olup, aday memurlarımızın önündeki son aşamalardan birisi daha ifa edilmiştir.

İl Müdürümüz Sayın Dr. Abdullah GÜLEÇ yapmış oldukları konuşmasında sağlık mesleğine gönül vermiş genç adaylarımıza meslek hayatlarında başarılı olmaları temennisinde bulunarak çağın gereklerine uygun, donanımlı ve mesleğin gereklerinin bilincinde olan yeni sağlık çalışanlarımıza her zaman ihtiyaç duyulacağını ve bu kapsamda kendilerine büyük sorumluluk düştüğünü söylemişlerdir.

Önceki aday memur eğitimlerimiz müdürlük bünyesinde adaylarımızın katılımıyla gerçekleştirilmekte, bu durum zaman ve emek israfına yol açtığı gibi sahada çalışmakta olan aday memurlarımızın iş kaybına da neden olmaktaydı. İstanbul Üniversitesi ile yapılan İş Birliği Protokolü neticesinde bu olumsuzluklar ortadan kaldırılarak Uzaktan eğitim yöntemi ile daha verimli ve daha etkili bir eğitim dönemine geçilmiştir.

Artvin ilimizde meslek hayatlarına merhaba diyen ve bu süreçte sabırla eğitimlerini takip edip sınava katılan aday meslektaşlarımıza teşekkür eder meslek hayatlarında başarılar dileriz.

Adaya Memur Sınavı Adaya Memur Sınavı Adaya Memur Sınavı Adaya Memur Sınavı

Adaya Memur Sınavı

Bu sayfa 1389 defa görüntülenmiştir   |   Bu sayfayı Word'e aktar

İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTUK