ARTVİN İÇİN BİR İLK DAHA

Artvin İl Sağlık Müdürlüğü

VI. Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresi

Sağlık Bakanlığımız tarafından düzenlenen VI. Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresi 01 - 04 Mart 2016 tarihleri arasında Antalya'da gerçekleştirildi.

Türkiye'den ve yurtdışından katılımın yüksek olduğu VI. Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresinde Artvin İl Sağlık Müdürlüğü olarak stant açarak ilimizde sağlıkta bir ilke imza attık. Standımızda en çok merak edilen konu ise son 4 yılın birincisi olarak Akılcı Antibiyotik kullanımında yapmış olduğumuz çalışmalar oldu. İlimiz ayrıca hazırlanan bir sözel, iki poster sunumu ile de temsil edildi.

İlimizden Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresinde; İl Sağlık Müdürümüz Sayın Dr. Abdullah GÜLEÇ, Sağlık Müdür Yardımcımız Dr. Mehmet ŞEKER, Sağlık Hizmetleri Şube Müdürümüz Mukaddes DAĞ, KHB Tıbbi Hizmetler Uzmanımız Aylin İNCE YILMAZ, Yusufeli Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Zeynep DEMİRCİ, Hopa Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Sonnur YAZICI, Şavşat Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Hülya TEKİN, Kalite Birim Sorumlumuz Tülay YOLASIĞMAZ, KHB Çalışanlarımızdan Nil İSPİRLİ, 112 Kalite Direktörü Yunus ŞENOL, Artvin Devlet Hastanesi Kalite Direktörü Şükran YAVUZ, Borçka Devlet Hastanesi Kalite Direktörü Şükran NALBANTkatılımcı olarak bulundular. İlimizi böylesine güzel bir platformda temsil ettiler.

İl Sağlık Müdürümüz Sayın Dr. Abdullah GÜLEÇ Yapmış olduğu değerlendirmelerde ;“ 6. Düzenlenen Uluslararası Performans Ve Kalite Kongresine ciddi bir ekip çalışması yaparak hazırlandık. Bunun meyvesini açmış olduğumuz stantta gelen olumlu görüşlerle görmüş olduk. Günümüz şartları değerlendirildiğinde Sağlıkta Kalite ve Performans önem arz etmektedir. Bu bağlamda ilimiz genelinde sağlık paydaşlarımızı bir araya toparlayıp, Artvin’ i bütünleştirip tüm sağlık kurum ve kuruluşlarımızı uluslararası platformda ve diğer illerimize tanıtımında başarılı bir süreç geçirdiğimizi düşünmekteyim. Bu süreç bizleri ziyadesiyle onurlandırıp mutlu etti. Sağlıkta Kalite ve Performans konusunda düzenlenen bu kongrenin kendi şahsım ve ilimizden katılan kıymetli mesai arkadaşlarımın vizyonel olarak daha üst düzeyde işler yapması için vesile olacağına inanmaktayım, görmüş olduğumuz güzel uygulamaların ilimize kıymetli mesai arkadaşlarımızca uygulanacağından şüphem yoktur. Aynı zamanda farklı kongrelerde ilimiz tanıtımının daha nasıl güzel olabilmesi için neler yapılabileceğini deneyim ederek görmüş olduk. Şahsım adına ekip çalışmasını özveri ile gerçekleştiren ve kongre boyunca sağlık paydaşlarının bir ve bütün olduğunu gösteren çalışmalarından dolayı başta Müdür Yardımcım, Sağlık Hizmetleri Şube Müdürüm, Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliğimiz ve onun nezdinde uzmanımız, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlerimiz ve İl genelinde katılımcı olarak bizleri yalnız bırakmayan Kalite Direktörlerimize teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca stantımızı ziyaret eden tüm katılımcılara kurumum ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Yapmış olduğumuz bu çalışmanın gelecek için daha iyi işlere gebe olmasını temenni ediyorum. “ diyerek sözlerine son verdi.

Sağlık sektörünün paydaşlarının bir araya geldiği, iyi uygulamaların ve uluslararası tecrübelerin paylaşıldığı kongrede Artvin olarak sağlıkla ilgili proje ve faaliyetlerimizi tanıtmak amacıyla kurmuş olduğumuz stantta gelen ziyaretçilerimize ilimizde   yapılan çalışmalar hakkında bilgi verilerek İlimize ait yöresel ürünler ikram edildi.

Bu sayfa 1461 defa görüntülenmiştir   |   Bu sayfayı Word'e aktar

EYLÜL DÖNEMİ İSTEĞE BAĞLI BAKANLIK VE BAĞLI KURULUŞLAR ARASI YER DEĞİŞTİRME SURETİYLE ATANMA KURASI BAŞVURULARI Artvin İSM

LOJMAN DUYURUSU

LOJMAN DUYURUSU Artvin İSM