“YAŞAMA YOL VER!” EĞİTİMİ

“YAŞAMA YOL VER!” EĞİTİMİ

Çoruh Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü, İlk ve Acil Yardım 1. Sınıf öğrencilerine Acil Sağlık Hizmetleri araçlarının ve iç donanımlarının tanıtılması ve aynı zamanda; Acil Sağlık Hizmetlerinin ulaşılabilirliğinin ve kalitesinin arttırılmasına yönelik çalışmalar kapsamında Acil Sağlık Hizmetlerinin sunumunda “112 Acil çağrı hattının gereksiz aranmasının önlenmesi ve trafikte Ambulansın geçiş önceliğine özen gösterilmesi” konularında, toplumsal farkındalığın arttırılması amacıyla “Yaşama Yol Ver” sloganı ile düzenlenen medya kampanyası kapsamında, eğitim ve stand çalışması yapılmıştır. Müdürlüğümüz İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Mehmet Hakan KILIÇ, Hemşire Nurcan AKSU, Sağlık Memuru Osman Can YÜKSEL ve Sağlık Memuru Hüseyin BALTA görev almıştır.

HSMHSMHSMHSM

HSMHSMHSM

Bu sayfa 451 defa görüntülenmiştir   |   Bu sayfayı Word'e aktar

İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTUK