HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ HALK OYLAMASI İLE İLGİLİ TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

16 Nisan 2017 tarihinde 6771 Sayılı Kanun çerçevesinde Anayasa Değişikliği Halkoylaması yapılacaktır. Vatandaşlarımızın en temel haklarından biri olan oy kullanmalarının sağlanması ve halkın iradesinin en üst seviyede gerçekleştirilmesi önem arz etmektedir. Bu sebeple Sağlık Bakanlığı olarak sağlık yardımı olmaksızın oy vermeye gidemeyecek vatandaşlarımıza destek olmayı görev addediyoruz.

Bu bağlamda İl Sağlık Müdürlüğü, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, Halk Sağlığı Müdürlüğü yöneticileri ve ilgili personellerin katıldığı toplantı düzenlenmiştir. Oturum başkanlığını İl Sağlık Müdürü Dr. Abdullah GÜLEÇ, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. İrfan AKALIN tarafından yapılmış olup, hastanede yatan veya evde sağlık hizmetleri olan vatandaşlarımızın oy kullanabilmesi için gerekli hazırlıklar ve planlamalar tamamlanmıştır. Vatandaşlarımız bilgi için 444 38 33 ve 212 13 16 (102 dahili) telefon numaralarından Halk Sağlığı Müdürlüğünden, ilçelerimizde ise (merkez ilçe dahil) Hastaneler ve Toplum Sağlığı Merkezlerinden yardım alabilirler.

HSM

Bu sayfa 1045 defa görüntülenmiştir   |   Bu sayfayı Word'e aktar

İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTUK

İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTUK Artvin İSM